Cavtat stara jezgra EKSKLUZIVNO

1,200,000.00 € ~ 9,024,494.40 kn | K-320 | Pročitano 910

Informacije

Lokacija
Cavtat
Cijena
1,200,000.00 € ~ 9,024,494.40 kn
Kategorija
Kuće
Status
Prodaja
Stambena površina
240 m2
Broj soba
5
Kupaonica
4
Parking
Javni parking
Klima
Da
Grijanje
Ne

O nekretnini

  • Blizina autobusne stanice
  • Blizina trgovine
  • Prvi red do mora
Energetski certifikat
Certifikat u izradi
Okućnica
45 m2
Dokumentacija
  • Vlasnički list
  • Građevinska dozvola
  • Uporabna dozvola
Pogled
Na more
Katnost
---

Opis nekretnine

Cavtat, stara gradska jezgra.

Na samoj rivi na šetnici prvi red do mora, ekskluzivna prodaja kuće. Sam objekt je površine stambene cca 240m2 , i korišten je isključivo od strane vlasnika istog kao vila za odmor. Cijeli stambeni prostor kuće je raspoređen na tri etaži,ali kao jedna velika i prostrana cjelina. U prizemlju je veliki ulaz te dvije spavaće sobe i dvije kupaonice. Kat se sastoji od dvije spavaće sobe i dvije kupanice . Jedna soba ima svoju zasebnu kupaonicu te izlaz na mali šarmantni balkon s kojeg se u ljetnim mjesecima može doživjeti pravi ugođaj cavtatskog ljeta . Na katu je takodjer prostorija koja je vlasnicima koristila kao mjesto za relaksaciju i odmor, kao drugi dnevni boravak, a po potrebi se uvijek može prenamjeniti eventualno u spavaću sobu. Ona prava vrijednost ove nekretnine se tek može doživjeti nakon što se pristupi trećoj etaži gdje se nalazi "open space" kuhinja, blgavavaonica i dnevni boravak površine cca  60m2, te terasa od 40m2 s koje se pruža pogled na more i veliki dio cavtatske rive. Stanje nekretnine - zbog nekorištenja zadnjih godina kuća nije u stanju kakvom zaslužuje, te samim time kupac će zasigurno imati ulaganja u istu.

Mikrolokacija ove nekretnine je izvrsna. Nalazi se na glavnoj gradskoj promenadi odmah do mora, a opet nije na sredini gdje je veća buka  nego pri kraju rive. Ispred objekta je novoeređeni dječji park. Gradska plaža i kupalište doslovno pola minute šetnje od kuće.

Mogućnost prenamjene ove nekrenine i u svrhu poslovanja kao što je vila za odmor, više apartmana, a naročito i ugostiteljstvo. Samim time je privlačna onima koji traže kupiti nekrentinu kao poslovnu profitabilnu priliku !!

Ekskluzivna te  jedinstvena rijetka lokacija.

Map

Kontaktirajte agenta

Drugi o nama