Upozorenje
 • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 201

Usluge

Posredovanje kod kupoprodaje nekretnina

Ako želite kupiti ili prodati nekretninu uz našu pomoć, to možete napraviti na dva načina:

 1. „Obično“ ili neekskluzivno posredovanje – mi Vam svojim znanjem i iskustvom pomažemo prodati nekretninu, no ostavljamo Vam pritom slobodu da ju samostalno pokušate prodati putem svojih privatnih / poslovnih poznanika ili uz pomoć drugih posrednika. Cilj nam je uvijek da Vi svoju nekretninu prodate, bez obzira da li to uspjeli sami ili uz našu pomoć.
 2. „Isključivo“ ekskluzivno posredovanje – u pravilu najbolji način za prodaju nekretnine budući da nam je dosadašnje iskustvo pokazalo kako su s takvim pristupom naši klijenti bili najzadovoljniji. Razlog je bila izgradnja potpunog povjerenja u kojem mi dajemo svoj maksimum, a često i više od toga.
  Tu su dakako i dodatne pogodnosti:
  1. Potpuna pravna usluga;
  2. Posebno ugovorena provizija posredovanja;
  3. Veće ulaganje u oglašavanje i marketing;
  4. Prioritetnost nekretnine pred drugim nekretninama;
  5. Profesionalno fotografiranje nekretnine;
  6. Izrada energetskog certificiranja .

Iznajmljivanje, upravljanje i održavanje nekretnina

Imate nekretninu iz snova, no niste je još u mogućnosti koristiti? Tražite posrednika koji će Vam pomoći oko iznajmljivanja?

Kako briga oko nekretnine u kojoj ne boravite može biti zbilja velik teret za ono malo slobodnog vremena kojeg imate na raspolaganju, možemo umjesto Vas preuzeti na sebe potpunu odgovornost za vaša četiri zida.

Budući da je proces održavanja, upravljanja i samog iznajmljivanja nekretnine dosta složen i zahtjevan posao, angažiramo veći broj ljudi koji su tu za sve - od samog održavanja nekretnine (poslovi čišćenja), preko upravljanja, bukiranja i vođenja dokumentacije pa do iznajmljivanja i komunikacije s gostima.

Pravno savjetovanje

Riječ je o specifičnom segmentu naših usluga s kojim želimo sve svoje klijente i one koji će to tek postati, upoznati s onim stvarnim stanjem na tržištu nekretnina.

Kada kažemo „stvarnim stanjem“, mislimo na provjerene i točne informacije do kojih je ponekad vrlo teško doći.

Također Vas savjetujemo kako se ponašati u svakoj situaciji, bilo da namjeravate prodati ili kupiti nekretninu.

Tu Vam pružamo potpunu pravnu podršku budući da imamo suradnju provjerenim odvjetnicima koji su specijalizirani upravo za poslovanje nekretninama.

Drugi o nama